Matinkylän Huolto

Matinkylän Huolto Oy

Isännöintitoimintamme on ollut ISA-auktorisoitu jo vuodesta 1988 lähtien.

Matinkylän Huolto poikkeaa monista muista kiinteistöalan yrityksistä omistuspohjansa ja tavoitteidensa suhteen. Olemme asiakasyhtiöidemme omistama, voittoa tavoittelematon yritys, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuottaa asiakkaidensa tarvitsemat isännöinti-, kiinteistönhoito-, ympäristönhoito- ja rakennuttamispalvelut mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti siten, että asiakkaiden omaisuuden arvo säilyy tai nousee asiakkaan omien tavoitteiden mukaisesti.

Avoimuus ja yhteistyö

Matinkylän Huollon periaatteisiin kuuluu avoin ja yhteistyöhenkinen toiminta kaikkien asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kesken. Jaamme mielellämme hallinnollista sekä teknistä osaamistamme sekä yrityksessämme, että myös asiakkaidemme hyödynnettäväksi. Varmistamme samalla kaikessa toiminnassamme, että asiakkaidemme ei tarvitse olla huolissaan oman tietoturvansa puolesta.

Toimipisteemme lähellä asiakkaita

Huoltotoiminta sijaitsee keskeisellä paikalla Matinkylässä ja asiakaspalvelun ja isännöinnin tilat Länsiväylän kupeessa Gräsantörmässä. Asiointi palvelupisteessämme on helppoa.

Toimimme myös edunvalvojana

Matinkylän Huolto Oy on valinnut toimintastrategiakseen osallistua alueen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, koska kehityksen myötä asiakkaidemme omaisuuden arvo tulee parhaiten turvatuksi. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pidämme jatkuvasti yllä yhteyksiä eri sidosryhmiin alueen kannalta parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Olemme olleet mukana kaikissa keskeisissä alueen kehittämishankkeissa jo vuosikymmenten ajan. Etelä-Espoon arvostus asuinalueena on yrityksemme, alueemme asiakasyhtiöiden sekä Espoon kaupungin ja muiden keskeisten sidosryhmien yhteisponnistuksin noussut valtavasti, erityisesti Kauppakeskus Iso Omenan tulon myötä. 

Koulutus- ja kehitystoiminta

Nykyaikainen kiinteistönpito on varsin vaativaa toimintaa. Oikeat päätökset edellyttävät oikeaa tietoa tuekseen. Koulutamme jatkuvasti omaa henkilöstöämme sekä kehitämme asiakasyhtiöidemme hallitusten jäsenten ja asukastoimikuntien edustajien tietämystä kiinteistönhoitoasioissa. Järjestämme koulutustilaisuuksia, joihin hankimme luennoitsijoiksi alan asiantuntijoita.

Matinkylän Huolto Oy on ollut edelläkävijä monessa kiinteistönhoitoalan kehityshankkeessa.


HISTORIA

Matinkylän Huolto Oy aloitti toimintansa v. 1969 vaatimattomassa parakissa kahden henkilön voimin. 
Mutta vaatimaton oli ympäristökin - vielä 60-luvun puolivälissä Matinkylän kartanon mailta korjattiin viljaa.

Lähes viidenkymmenen vuoden aikana Matinkylän pelloille on noussut yksi Espoon elinvoimaisimmista kaupunginosista. Matinkylä ja Olari ovat kasvaneet yhteen kauppakeskus Ison Omenan ja alueella käynnistyneen mittavan liike-, toimisto- ja asuntorakentamisen myötä. Ydintoiminta-alueemme käsittää yhden Suomen nopeimmin kasvavista alueista ja tulee olemaan Espoon ykkönen pitkään.

Matinkylän Huolto on kasvanut Matinkylän ja sen lähialueiden kehittymisen myötä nykyaikaiseksi ja osaavaksi kiinteistöalan monipalveluyritykseksi.