Asiantuntijamme mukana "Autopaikat taloyhtiössä" oppaan teossa.

Asiantuntijamme mukana "Autopaikat taloyhtiössä" oppaan teossa.

Matinkylän Huolto Oy on täynnä rautaisia ammattilaisia ja oman alansa eksperttejä. Meillä on ilo kertoa, että kehityspäällikkömme Hemmo Päivärinne on ollut mukana tekemässä "Autopaikat taloyhtiössä" oppaan sähköauto osuutta.

Autopaikat taloyhtiössä -opas avaa lukijalle erilaiset autopaikkojen hallintamuodot, tyypit ja niiden sallitut käyttötavat. Opas kertoo, millaisia autopaikkoja taloyhtiössä on ja mikä taho niiden käytöstä päättää, kenellä on taloyhtiössä oikeus autopaikkaan ja missä järjestyksessä, miten yhdenvertaisuusperiaate huomioidaan autopaikkojen jaossa sekä millaisia maksuja autopaikoista voidaan periä. 

Ajankohtaisena asiana oppaassa annetaan ohjeet auto- ja sähköautopaikkojen rakentamiseen ja uudistamiseen erilaisine vaihtoehtoineen ja päätöksentekomenettelyineen. 

Sähköautoilusta on tullut osa arkeamme ja sähköautojen latauspisteiden asentaminen on nykyisin tavanomainen uudistus. Opas selvittää, miten taloyhtiön kannattaa varautua sähköautojen yleistymiseen ja mitä latausinfran tai -valmiuden rakentamisessa on syytä ottaa huomioon.

Oppaan mallia taloyhtiön autopaikkasäännöistä voi vapaasti hyödyntää omassa taloyhtiössä. Lisäksi oppaaseen sisältyy kätevä sähköautosanasto.

Matinkylän Huolto Oy:n kehityspäällikkö Hemmo Päivärinne Oppaasta löydät ohjeet sähköautopaikkojen rakentamiseen.
Matinkylän Huolto Oy:n kehityspäällikkö Hemmo Päivärinne.
Oppaasta löydät ohjeet sähköautopaikkojen rakentamiseen.

________________________________________________________________________

"Ainutlaatuinen opas taloyhtiön autopaikoista sekä niiden käytöstä, jakamisesta ja rakentamisesta!"

Autopaikat taloyhtiössä -opas on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille sekä kiinteistöalan juristeille. Sen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTM Aki Rosén, projektipäällikkö Hannu Paajanen ja kehittämispäällikkö Hemmo Päivärinne.

Lue lisää Autopaikat taloyhtiössä-oppaasta>>