Tekniset asiantuntijat

Tekniset asiantuntijamme ovat isännöinnin oikea käsi

Projektipäälliköt

Projektipäälliköillämme on riittävä koulutus ja kokemus, jolloin voit luottaa heidän asiantuntemukseensa. Suurissa hankkeissa on tehty onnistunutta yhteistyötä maamme johtavien konsulttiyritysten kanssa.

Vahva rakentamisen osto-osaaminen takaa asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat. Kilpailutuksessa voimme käyttää hyödyksi suurta asiakasmassaamme volyymikilpailutuksissa kuitenkin siten, että tarjoukset ovat yksilöllisiä asiakaskohteittain.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä isännöintimme ja huoltotoimemme kanssa, jolloin omaisuuden hoito on kokonaisvaltaisesti osaavissa käsissä ja kaikki oleellinen tieto pyritään keräämään päätöksentekijöille tiedoksi.

Projektipäällikkömme tekevät mm. kiinteistökatselmuksia ja kuntotarkastuksia sekä niihin perustuvia pitkän aikavälin korjaussuunnitelmia. He vastaavat tarvittaessa myös korjaushankkeiden työselostusten tekemisestä, tarjouskyselyistä, urakkasopimuksista ja urakoiden valvonnasta.

Projektipäällikkötiimissämme tietoa jaetaan, annetaan ja otetaan vastaan sujuvasti. Kaikki tämä tieto on asiakkaidemme käytössä.

Kiinteistöjen kunnossapito

Kiinteistökantamme ikääntyessä korjaustarve rakennusosien vanhetessa kasvaa ja toisaalta asukkaiden vaatimukset nousevat. Laaja korjausrakentamisen kokemus, osaaminen ja paikallistuntemus tekee palvelustamme vahvan täydennyksen isännöintipalveluumme ja luo kiinteistöjen arvon säilyttämiselle paremmat edellytykset