Muuttajalle

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi palveluidemme piiriin.

Sopeutuminen uudelle alueelle vie aina oman aikansa. Kun muuttoruljanssi on hoidettu ja ensimmäinen yö uudessa paikassa nukuttu, on edessä päivittäisten asioiden hoitaminen ja mielessä monta kysymystä: mistä löytyvät kaupat, pankki, posti, apteekki ja muut palvelut, mistä kulkevat julkiset liikennevälineet jne. Olemme koonneet näille sivuille muutamia asioita, joiden avulla pääset alkuun uudella asuinalueellasi.

Matinkylän Huollon asiakaspalvelu

Asiakaspalvelupiste sijaitsee osoitteessa Matinkatu 20. Käynti toimistoomme tapahtuu kävelytasolta CD-portaan välissä sijaitsevasta ovesta.

Asiakaspalvelupisteessämme voit hoitaa monet muuttoon liittyvät asiat, mm. muuttoilmoituksen, avaimet, saunavuorot, autopaikat. Yhteystiedot-sivulta löydät tarkemmat yhteystiedot puhelinnumeroineen.

Muuttoilmoitus

Tee muuttoilmoitus maistraatille viikon kuluessa muutosta.

Muuttoilmoituksen voit tehdä puhelimitse numeroon 0200 71000 (suomeksi), 0200 27100 (ruotsiksi) ma-pe klo 8-20 ja la klo 9-14.
Muuttopuhelimessa saa henkilökohtaista palvelua. Puhelimen käyttö sekä jonotus on maksullista, tarkemmat hintatiedot saat Väestörekisterikeskuksesta.
Ulkomaanmuutoissa ei voi tehdä ilmoitusta puhelimitse. Ilmoituksen voi tehdä myös lomakkeella, jonka saat mm. asiakaspalvelupisteestämme, posteista, maistraateista ja Kelasta. Katso myös http://www.vaestorekisterikeskus.fi

Avaimen unohtuessa ovi voidaan avata vain huoneistossa asuvalle henkilölle!

Ilmoita muutostasi isännöitsijätoimistoon ja huoltoyhtiöön.

Tee muuttoilmoitus sisään- tai poismuutostasi Matinkylän Huollolle kirjallisesti toimipisteessämme tai, esimerkiksi oheisen muuttoilmoituslomakkeen avulla. Väestörekisteriin tehty ilmoitus ei välity automaattisesti. Muuttoilmoituslomakkeen voit lähettää meille joko postitse, skannattuna sähköpostitse tai pudottaa sen toimipisteemme postilaatikkoon. Muuttoilmoitus voi olla myös vapaamuotoinen, kunhan siinä on tarvittavat tiedot tai voit käyttää pohjana vaikkapa maistraatin lomaketta. Muistathan ilmoittaa myös syntyneestä lapsesta! Muuttoilmoituksen perusteella tallennetaan huoneistokohtaiset asukastiedot.

Avainten unohtuessa ovi voidaan avata vain talonkirjoilla olevalle henkilölle! Asumista koskeva tieto tarkistetaan aina väestörekisteristä.

Nimenmuutos oveen ja alatauluun

Nimenmuutos huoneiston oveen ja alatauluun tai postilaatikkoon edellyttää muuttoilmoituksen tekoa. Matinkylän Huollon muuttoilmoituslomakkeella voit ilmoittaa molemmat asiat.

Nimenmuutokset talonkirjaan tai osakerekisteriin

Nimenmuutoksen teko edellyttää voimassa olevan virkatodistuksen esittämistä.

Avaimet

Avainten luovutuksesta ja muista avainkäytännöistä on koottu tiedot sivulle Avaimet.

Muutosmerkintä osakeluetteloon

Asunto-osakeyhtiöiden uusien osakkeenomistajien tulee toimittaa osakerekisterimerkintää varten isännöitsijäntoimistoon, osoitteeseen Gräsantörmä 2 02200 Espoo, seuraavat asiapaperit: kauppakirja, varainsiirtoverolaskelma, oikeaksi todistettu kopio siirtomerkinnällä varustetusta osakekirjasta sekä muut mahdolliset hallintaoikeuden siirtymiseen liittyvät asiapaperit (esim. myyjän valtakirja, saantokirja, testamentti, katkeamaton sukuselvitys). Mm. äänestäminen yhtiökokouksessa edellyttää merkintää osakeluetteloon. Lisätietoja muutosmerkinnästä voit tiedustella kiinteistösihteereiltämme. Muistathan toimittaa samalla myös muuttoilmoituksen!

Muuttajan muistilista

  • Ilmoita muutostasi isännöitsijätoimistoon ja huoltoyhtiöön, muuttoilmoitus.
  • Tee tai siirrä sähkösopimus valitsemasi energiayhtiön kanssa.
  • Tee osoitteenmuutokset pankeille, vakuutusyhtiöille, lehdille jne.

Joukkoliikenne

Joukkoliikenteen aikataulut ja reittikuvaukset löydät internetistä osoitteesta http://hsl.fi/reitit- ja -aikataulut

Terveysasema

Matinkylän terveysasema sijaitsee Matinkartanontien ja Matinkadun risteyksessä osoitteessa Matinkatu 1. Lisää terveyspalveluista http://www.espoo.fi/terveys.

Kirjastopalvelut

Kirjasto Omena sijaitsee kauppakeskus Ison Omenan palvelutasolla (2.krs), Piispansilta 11. Kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkistaa http://www.helmet.fi/kirjastoomena

Koulut ja päiväkodit

Alueella on ala- ja yläasteen koulut sekä useita päiväkoteja - myös ruotsinkielisille asukkaille. Lisää tietoa alueen kouluista ja kunnallisista päiväkodeista saat Espoon kaupungin-sivustolta (http://www.espoo.fi/opetus).

Liikuntamahdollisuudet

Alueellamme on hyvät harrastusmahdollisuudet; mm. kuntosaleja, jäähalli, pallokenttiä, tenniskenttä, liikuntakeskus sekä venesatamia. Tietoa liikuntaharrastuksista saat mm. Espoon kaupungin liikuntatoimen keskuksesta (http://www.espoo.fi/liikunta) ja urheiluseuroista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Käyntiosoite: Matinkatu 20 CD-talo, 02230 Espoo

Palvelut:
Avainpalvelu, autopaikkojen ja saunavuorojen varaukset/irtisanomiset sekä muuttoilmoitukset

Sähköposti: Lähetä sähköpostia

blank-profile-picture-973460_640.png

Jonna Liljendal

(09) 804 63 211

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgen.jpg
Aliina Saisong.jpg

Aliina Saisong

(09) 804 63 212

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgen.jpg
blank-profile-picture-973460_640.png

Sini Holmberg

(09) 804 63 211

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgen.jpg