Asioinnin nopeuttamiseksi, asiapaperit kannattaa tilata aina etukäteen. Tilauksia vastaanottavat kiinteistösihteerit. Kaikki asiakirjat ovat maksullisia, hintatiedot on tarkistettavissa palveluhinnastostamme.

Isännöitsijäntodistukset

Isännöitsijäntodistus liitteineen on syytä tilata etukäteen, sillä todistuksen toimitusaika normaalitilanteissa on kaksi-kolme työpäivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiapapereiden toimitustavasta sovitaan tilauksen yhteydessä.

Tilanteet, joissa isännöitsijäntodistusta tarvitaan muun muassa huoneistokaupassa, perukirjoitusten laadinnassa sekä lainan haun yhteydessä lainavakuuksista rahalaitoksen kanssa sovittaessa.

Alla esimerkkejä eri tarkoituksiin tarvittavien "isännöitsijäntodistuspakettien" sisällöstä:

Laaja peruspaketti esim. myyntitilanteessa:

isännöitsijäntodistus, tasekirja ja talousarvio, energiatodistus sekä mahdollinen kunnossapidon periaateohjelma

Minimi peruspaketti esim. myynti- tai vuokraustilanteessa:

isännöitsijäntodistus, energiatodistus sekä mahdollinen kunnossapidon periaateohjelma

Isännöitsijäntodistus ilman liitteitä, esim. pankkia tai perukirjoitusta varten

Muut mahdolliset yleisimmät liitteet:

Yhtiöjärjestys

Pohjapiirustus

Tilausoikeus on osakeluetteloon merkityllä osakkeenomistajalla, omistajan valtuuttamalla henkilöllä tai kiinteistönvälittäjällä voimassa olevaa toimeksiantoa vastaan.

Isännöitsijätodistustilauksia vastaanottavat kiinteistösihteerit.Tilaukset voi tehdä joko puhelimitse tai tilauslomaketta käyttäen. Pääset tilaamaan isännöitsijäntodistuksen täältä.

Tilattavien asiapapereiden hinnat ovat tarkistettavissa palveluhinnastostamme.

Kunnossapidon periaateohjelma

Useimmille isännöintiasiakkaillemme on laadittu kunnossapidon periaateohjelma. Kunnossapidon periaateohjelma hyväksytään yleensä taloyhtiön yhtiökokouksessa liitettäväksi isännöitsijätodistuksen oheen. Periaateohjelmasta käy selville, minkä tyyppisiä korjauksia kiinteistö vaatii seuraavien vuosien aikana, miten toimenpiteet on parasta hoitaa ja kuinka ne rahoitetaan. Tuleviin korjaushankkeisiin voidaan varautua jo ennalta.

Yhtiökokouksen hyväksymä periaateohjelma kuuluu isännöitsijäntodistuksen liiteasiapapereihin, mutta sen voi tilata myös erikseen. Tilauksia vastaanottavat kiinteistösihteerit. Tilaus tehdään joko puhelimitse tai tilauslomaketta käyttäen.

Osakkaille periaateohjelma toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

Kiinteistön talous

Isännöintiasiakkaidemme talousarvio sekä tuloslaskelma ja tase kuuluvat isännöitsijäntodistuksen liiteasiapapereihin, mutta ne voi tilata myös erikseen. Tilauksia vastaanottavat kiinteistösihteerit. Tilaus tehdään joko puhelimitse tai tilauslomaketta käyttäen.

Osakkaille tasekirja toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

Piirustukset

Asiakaspalvelupisteestä voi tiedustella huoneistonsa pohjapiirustusta.

Lisäksi teknisestä toimistosta projektipäälliköiltä osoitteesta Matinkatu 20 voi tarvittaessa tiedustella sähkö- tai putkipiirustuksia.

Piirustukset kannattaa muiden asiapapereiden tavoin tilata etukäteen ja niiden

toimitustavasta sovitaan tilauksen yhteydessä.

Talonkirjaotteet

Talonkirjaotteessa on kiinteistön ja huoneiston tiedot sekä tiedot huoneiston asukkaista. Talonkirjaote tarvitaan liitteeksi esimerkiksi Kelan asumistuen hakupapereihin. Otteen saamisen edellytyksenä on, että kaikki huoneistossa asuvat ovat toimittaneet muuttoilmoituksen Matinkylän Huolto Oy:n toimistoon. Talonkirjaote tilataan sekä noudetaan asiakaspalvelupisteestä ja maksetaan käteisellä noudon yhteydessä.

Kiinteistön talous

Isännöintiasiakkaidemme talousarvio sekä tuloslaskelma ja tase kuuluvat isännöitsijäntodistuksen liiteasiapapereihin, mutta ne voi ostaa asiakaspalvelustamme myös erikseen. Osakkaille tasekirja toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

Yhteystiedot

Kiinteistösihteerit

Palvelemme Teitä Gräsantörmä 2 toimipisteessämme. Asiakirjatilaukset pyydämme tekemään sähköistä tilauslomakettamme käyttäen.

Eija Heirilä

Eija Heirilä

(09) 804 63 210

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgen.jpg
Leena Pluten

Leena Plutén

(09) 804 63 216

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgsv.jpgen.jpg
Sinikka-Reinikka.jpg

Sinikka Reinikka

(09) 804 63 213

etunimi.sukunimi (at) matinkylanhuolto.fi

fi.jpgsv.jpgen.jpg
Katriina Siirala_crop.jpg

Katriina Siirala

(09) 804 63 285

etunimi.sukunimi (at)matinkylanhuolto.fi

fi.jpgen.jpg